Tulevia matkoja  2022

Päivämatkat Tallinnaan

Eckerö Line / Finlandialla

  • 06.08. lauantaina

Hotellimatkat Tallinnaan

Tallinnan matkoja  /

  • 24. - 25.09./
  • 03.-  05.12. / la-ma / (Itsenäisyyspäivän viikonloppu)

Bussimatkat

Viljandi 15.-17.07. Viron seuraava suosikkikohde


Kotimaan matkoja / " Ilomantsin sotatie"
  • 05.-07.07.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

PIETARI

LOISTOKKAIDEN PALATSIEN JA SILTOJEN KAUPUNKI NEVAN RANNALLA

Viiden miljoonan asukkaan Pietarissa kaikki on suurta. Satojen siltojen ja valtavien aukioiden kaupungissa upeat, arkkitehtuurisestikin ainutkertaiset palatsit ja kirkot kunnostettiin tsaarin aikaiseen loistoonsa kaupungin 300-vuotisjuhlan kunniaksi ja niissä voi ihastella muun muassa taideaarteita vailla vertaa. Pietarissa riittääkin paljon nähtävää ja koettavaa. Tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä monen muun ohessa ovat ainakin Iisakin kirkko, Pietari Paavalin linnoitus, Pushkinin palatsi meripihkahuoneineen ja tietenkin upea, seitsemästä palatsista koostuva Eremitaasi, jonka yli 350 näyttelysalissa on esillä kymmeniätuhansia taideteoksia. Pietarin sydän on vilkas, viisi kilometriä pitkä Nevski prospekt, jota kulkiessaan viimeistään huomaa tulleensa suurkaupunkiin. Pääkadun varrella voikin paitsi ihastella nähtävyyksiä, myös tehdä ostoksia oman maun ja matkabudjetin mukaan.

Pietarin matkalla iltaa voi viettää esimerkiksi Mariinski-teatterin korkeatasoisissa baletti- tai oopperaesityksissä tai valita kuunneltavakseen huippuorkesterin tähdittämän konsertin Pietarin monipuolisesta konserttivalikoimasta. Hieman erilaista viihdettä on puolestaan tarjolla aidossa venäläisessä sirkuksessa. Kesäaikaan miellyttävä kokemus on niin ikään Neva-risteily, jonka kulkua voi jouduttaa siemailemalla lasillisen venäläistä kuohuviiniä. Perinteistä venäläistä ohjelmaa ovat myös varietee-showt, joiden yhteydessä usein nautitaan maittava illallinen.

Vistamatkojen omia Pietarin matkoja järjestämme säännöllisin väliajoin. Ryhmille teemme Pietarin matkoja räätälöidysti haluamananne ajankohtana läpi vuoden. Kerromme mielellämme lisätietoja siitä, mitä upea Pietari voi tarjota juuri Sinulle ja autamme laatimaan kunkin ryhmän tarpeisiin parhaiten sopivan matkaohjelman. Välitämme myös muiden matkanjärjestäjien Pietarin matkoja erityisesti yksityismatkailijoille.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme sähköpostitse tästä tai soita 02-477 5600.