Tulevia matkoja  2021

Päivämatkat Tallinnaan

Eckerö Line / Finlandialla

  • 04.12./lauantai
  • Perinteinen päivän
  • ostosmatkaTallinnaan/
  • (Joulutori Tallinnassa  aukeaa 26.11.)

 

Hotellimatkat Tallinnaan

Tallinnan matkoja 2021 /

 

 

 

 

 

 


 

 

KOTIKYLÄ- JA TAISTELUPAIKKAMATKAT KARJALAAN

Eräs tärkeimmistä erityisosaamisalueistamme ovat kotikylä- ja taistelupaikkamatkat Karjalan Kannakselle ja Laatokan Karjalaan. Olemme 1990-luvun alusta alkaen vieneet tuhansia matkustajia vanhoille kotiseuduille ja sodan aikaisille taistelupaikoille. Monet matkaajista lähtevät matkallemme yhä uudelleen ja vuosittain myös nuorempien sukupolvien kiinnostus matkojamme kohtaan on jatkuvasti kasvanut.
Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme rehellisesti sanoa tuntevamme Kannaksen kylät ja mökit sekä kivet ja kannot niin, että vain ani harvoin on matkalaisen hakema paikka jäänyt lähtemättä. Oleellisena osana Kannaksen matkoihin kuuluvat myös "retkikahvit" bussin keittiöstä sekä hernekeitot tai grillihetki kylillä.

Kerää siis kokoon oma ryhmä, niin räätälöimme juuri Teille sopivan matkan. Tarjolla on matkoja myös yksittäisille matkailijoille. Kotikylämatkojen sesonki ajoittuu huhtikuusta syys-lokakuuhun.
Vuoden 2022 matkojen varauksia kannattaa tehdä jo nyt !
Kysy ryhmistä lisää toimistostamme Inkeriltä (040 580 7343) tai Sepolta (0400 114 738)


** Korona viruksen takia Venäjän matkamme peruttu toistaiseksi.
Matkoihin 14.5. alkaen sovelletaan normaaleja maksu-, muutos- ja peruutusehtoja.Mikäli matkanjärjestäjä peruu matkan, palautetaan matkan hinta/varausmaksu kokonaisuudessaan. Päätös kesän 2022 matkoista tehdään myöhemmässä vaiheessa,  tiedotamme niistä heti kun se on mahdollista.

Vuoden 2022 matkoja (matkoja tehdään, mikäli Korona- tilanne sallii)

29.06.-03.07.2022  -Sortavala-Vieljärvi-Petroskoi-Karhumäki-Poventsa-Sandarmoh-Suojärvi-Näätäoja-Kollaa-Loimola-Pitkäranta-Käkisalmi-Ihantala JR56 ja JR60 sotatiellä (siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan)

09.-11.09. 2022 Viipuri - Uudenkirkon rantakylät
09.-11.09.2022  Viipuri - Johannes

03.-05.06.2022 Viipuri -Johannes/ hotelli Lokki ohjelmaan tästä
(tämä matka siirtyy, ilmoitamme uuden ajankohdan myöhemmin)


TILAA RYHMÄLLESI / SUVULLESI OMA MATKA /
Varaa paikat matkallesi 2022

Hyvä majoitusvaihtoehto Kannaksen matkoille on Viipurissa hotelli Victoria - hyvätasoinen hotelli torin laidalla tai hotelli Viipuri, Druzhba  tai Gerkon. Kuokkalassa/Repinossa Repino Cronwell Park hotelli , Terijoella hotelli Gelios. Sortavalassa mm. hotellit Piipun Piha, Kaunis, Sortavala. Petroskoissa on nyt useita uusia hyviä hotelleja. Ja Johanneksessa tietysti Lokki-hotelli. Myös monia muita hotelleja saat kauttamme.

(bussivaihtoehdot löydät www.vistamatkat.fi/ bussit 16-53 hengen bussit)
Voit tehdä sen myös esim. "yhdistelmämatkana" räätälöitynä
(esim. kotikylä/taistelupaikat Viipuri tai Kronstadt tai Pietari tai Valamo tai muu kiertomatka esim. paluu Pietari-Tallinna kautta)

Matkan vastuullinen matkatoimisto Vistamatkat Oy (KUVI 4081/00/Mj, SMAL 26895).